Îmi place să scriu despre mâncare pentru că îmi place să mănânc și pentru că e cea mai directă și plăcută cale să cunoști oameni. Și culturi, firește.
Florin Barbu – jurnalist, critic de film, critic culinar, realizator de emisiuni TV şi editor secţiunea „Localuri” a revistei BeWhere!
Născut în epoca Ceaușescu, în anii decrețeilor (nu, nu sînt unul dintre ei), în București.
Liceu celebru atunci și acum în orășelul nostru drag.
Și vreo 16 luni de armată, tot pe vremea lu' Piticu.
Facultate umanistă, cîțiva ani de practică... legală.
Apoi, din 2007, oarece activitate cu cuvintele scrise și tipărite. TimeOut București, Dilema veche, Dilemateca, Observatorul Cultural și, apoteoza, BeWhere!, unde sper să continui pînă cînd o fi să fie.
Formal vorbind, sunt critic de film și critic culinar. Mișto, nu?
That's all, folks! Citiți-mă!
Articole recente scrise de Florin Barbu
Il Giardino Segreto - restaurant italienescArtsy: Casa Actorilor
-
Ileana Bîrsan și Florin Barbu despre TIFF 2012
-
Cum trebuie să fie într-o cârciumă bună?
-
Ileana Bîrsan şi Florin Barbu despre Premiile Gopo 2012